Dalsgaard Biler A/S

Dækcenter

Vi har investeret i sidste nye teknologi indenfor montering og afbalancering. Dæk bliver altid afbalanceret med vejtryksmåling fra vores afbalanceringsmaskine fra Hunter Engineering, som er de eneste i verden som benytter sig af vejtryksmåling under afbalancering. Det betyder, at vi kan afhjælpe et hvilket som helst problem du måtte få med dine dæk og hjul.

Vores dækcenter sælger årligt mere end 5.000 dæk til både egne kunder og til bilister, der kører i andre mærker, og vi har mange års erfaring på området. Vi tilbyder også sporing med laser – også fra Hunter Engineering. Priser fra 999,- inkl. 30 minutters justering.

Høj kvalitet til en fair pris

Vores mission er at levere højkvalitetsprodukter til en fair pris. Vi sælger overvejende produkter fra Goodyear og søstermærket SAVA, men alle dækmærker kan skaffes bla. Michelin, Continental og Bridgestone til konkurrencedygtige priser.

Udover dæk, finder du også et stort udvalg af alufælge, både originale og uoriginale, af høj kvalitet hos Hjørring Dækcenter.

Faglighed, god service og fornuftige priser er kendetegn på vores dækcenter, og vi står altid klar til at hjælpe - om du skal have en god pris på nye dæk, skiftet dæk, opbevaring eller lavet en hjullapning.

Kristian Stenholt er vores dækspecialist, som løbende holder sig opdateret indenfor området, for at være rustet optimalt til at løse alle problemer, der måtte opstå omkring dine dæk og fælge. Kontakt Wasim Rahil på enten email warah@skoda-hjorring.dk eller direkte telefonnr. 96 23 27 71.